Célunk, hogy az eltérő iparágak felmerülő igényeire a megfelelő megoldást biztosítsunk.

 

Építőipar

Nem feledkezünk meg az építőipar az emberek védelmében előírt szabványairól és ezért akusztikai habjaink között megtaláljuk azokat a habokat is, amik az építőipar számára előírt égésgátoltsági tulajdonságokkal rendelkeznek.
Habjaink rugalmassága lehetővé teszi, hogy szükséges forma kialakításával a réseket a megfelelő módon kitöltik. Finom, nyitott celláinak köszönhetően megadja azt a szűrést, szellőztetést, amit az alkalmazás során elvárnak tőle.

Elektronika

Habjaink között megtalálja az ESD védelem követelményeinek megfelelő hab típusokat. Egyéb alkalmazási területre pedig az elektronikai alkatrészekkel szemben tanúsított UL94-es égésgátoltsági szabványnak megfelelő alapanyagokat.
Habjaink alkalmazhatják az egyes elektronikai eszközök alkatrészeként, mint zaj és rezgéscsillapító tömítő vagy szellőztető elem.

Háztartási gép gyártás

Hasonló alkalmazási terület, mint az elektronikai ipar, itt hang és rezgéscsillapítás, szűrés, tömítés, amire javasolni tudjuk.
Mindkét iparág esetében a habokkal szemben támasztott követelmény a REACH-ben foglaltak szerinti és az RoHS (A veszélyes anyagok használatának korlátozása) szerinti megfelelőség.

Szűrés, tisztítás

Napjaink elvárása, hogy a környezetünkbe jutó káros anyagok mennyiségét a minimálisra csökkentsük, ebben segít a víz is levegő szűrésére kifejlesztett habtípusaink.
Acél, alumínium gyártás egyik fontos lépése az ömledék állapotú alapanyag megtisztítása a szilárd szennyeződésektől. Erre remek megoldások a különböző cellafinomságú kerámia szűrőbetétek, aminek gyártási alapanyaga a Bulpren termékcsalád.

Könnyűipar

A textillel laminált PU lágyhab a könnyűipar egyik kedvelt alapanyaga. A szövet lezárja és megvédi a felületet és kellemes esztétikai hatást ad a hab pedig biztosítja a puhaságot és a rugalmasságot.